Trailer: Dit zijn de Disney Speedstorm Founder Packs

Geplaatst:

Mocht je vroegtijdig toegang willen tot Disney Speedstorm en graag extra content ontvangen, dan is er goed nieuws. Gameloft heeft een drietal pakketten samen gesteld voor de mensen die de racegame een warm hart toedragen.

Disney Speedstorm mag dan wel free-to-play zijn, er moet natuurlijk ook geld in het laatje komen. Daarom introduceert ontwikkelaar Gameloft speciale Founder Packs. Door één van deze drie Founder Packs te kopen, support je niet alleen de ontwikkelaar en draag je bij aan de ontwikkling van de game, maar scoor je ook nog wat exclusieve content voor jezelf. Een soort win-win. Dat geldt alleen niet voor je portemonnee, want je moet er wel wat voor over hebben om één van de Founder Packs te kopen.

Er zijn in totaal drie verschillende Founder Packs; Standard, Deluxe en Ultimate. In de basis ontvang je bij ieder pakket vroegtijdige toegang, Mickey Mouse en Donald Duck als racer, een aanvullende racer naar keuze, in-game valuta in de vorm van 4000 tokens en twee golden pass credits en exclusieve items. Het Deluxe-pakket geeft je daarbij ook Mulan als racer, meer tokens (7000) en extra exclusieve items voor Mulan. Ultimate doet daar nog een schepje bovenop en geeft je naast Mulan ook Hercules en Jack Sparrow, 12000 tokens, 3 golden pass credits, de items die passen bij Hercules en Jack Sparrow en speciale onderdelen voor de Donald Duck kart.

Disney Speedstorm racet richting een release op 18 april. De game is in principe free-to-play, maar de Founder Packs kosten respectievelijk 29,99 (Standard), 49,99 (Deluxe) en 69,99 (Ultimate) euro.

Bron: Gameloft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Speedstorm

Series

-

Uitgever

Disney Interactive Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 april 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord