Trailer: Dit zijn Ratchet & Clank: Rift Apart pc features

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2023 21:38

De maatjes Ratchet en Clank komen doen hun PlayStation-avontuur nog eens dunnetjes over op pc. Sony heeft in een trailer de pc features van de game bekendgemaakt.

Middels een nieuwe trailer zijn de pc features voor Ratchet & Clank: Rift Apart onthuld. Over een maand of twee komt het duo richting pc en dan is het natuurlijk wel fijn om te weten wat je mag verwachten. Als je een beetje een knappe pc onder je bureau hebt staan pronken, dan kun je de game in ieder geval goed spelen. Ratchet & Clank: Rift Apart ondersteunt bijvoorbeeld ultra wide beeldschermen, Nvidia DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS en ray tracing. Mocht je hem toch liever op de PlayStation willen spelen, dan is Ratchet & Clank: Rift Apart nu onderdeel van PlayStation Plus.

Ratchet & Clank: Rift Apart duikt op 26 juli op voor pc. Wil je weten of de game de moeite waard is? Check dan onze review van Ratchet & Clank: Rift Apart.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ratchet & Clank: Rift Apart

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord