Trailer: Een Snake peek in METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2023 18:22

Terwijl de halve wereld in de ban is van de Metal Gear reeks en diens origine - mede veroorzaakt door de recentelijke launch van de Metal Gear Collection - zijn er ook Snake-fans die een appetijt hebben voor wat moderners. Niet per se nieuw, maar wel vernieuwd. Dit gezelschap wacht al een tijdje onopgemerkt op nieuws rondom METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, als een adder op zijn prooi. Goed nieuws voor deze groep mensen; Konami gunt voor het eerst een 'snake' peek in deze remake middels een korte in-engine trailer.

Uiteraard bevat deze trailer de nodige Metal Gear elementen, om maar te beginnen met Naked Snake zelf, ook wel eens Big Boss genoemd. Zo behendig als een ongewervelde* meandert onze Snake door alle hindernissen die Moeder Natuur hem voorschotelt, allemaal om maar ongezien te blijven en targets neer te halen. Om deze zenuwslopende actie aan elkaar te rijgen gooit Konami ook rustieke shots van blaadjes, water en andere dieren in de mix, allemaal om maar aan te tonen hoe majestueus de Unreal Engine 5 eigenlijk is.

Nou, wat vinden we ervan? Hartstikke mooi toch? Dat zeg ik! Nu nog een David Attenborough voice-over erbij en het kan zo worden uitgezonden op National Geographic. Misschien dat men dat nog doet zodra men iemand nodig heeft om de releasedatum prijs te geven, want die weten we tot op heden nog niet.

*Slangen behoren overigens tot de gewervelde dieren

Bron: Konami
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Series

Metal Gear Solid

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord