Forza Motorsport (2023)

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplay Forza Motorsport getoond

Start de motoren en trap dat gaspedaal tegen de vloer! Microsoft kondigde tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase een nieuwe Forza Motorsport aan.

Liefhebbers van simracers kwamen een beetje bedrogen uit als het gaat om Forza, want achtereenvolgens kwamen Forza Horizon 4 en Forza Horizon 5 uit. Nu is het dan toch echt tijd voor de realistische variant, want Forza Motorsport is aangekondigd. En die aankondiging ging gepaard met maar liefst twee trailers. Eerst kregen we de officiële trailer voorgeschoteld, gevolgd door een ruime gameplay demo. Tijdens de showcase werd ook verteld over de game. Forza Motorsport bevat nog meer details dan voorgaande delen. Denk bijvoorbeeld aan de schade aan de auto bij een crash en de reflectie in de lak van jouw auto als je een andere racer inhaalt. Hieronder kun je de trailers bekijken.

Forza Motorsport wordt verwacht in de lente van 2023 voor Xbox consoles en pc. De game is ook te spelen via Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?