Trailer: Eerste gameplay Forza Motorsport getoond

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2022 22:14

Start de motoren en trap dat gaspedaal tegen de vloer! Microsoft kondigde tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase een nieuwe Forza Motorsport aan.

Liefhebbers van simracers kwamen een beetje bedrogen uit als het gaat om Forza, want achtereenvolgens kwamen Forza Horizon 4 en Forza Horizon 5 uit. Nu is het dan toch echt tijd voor de realistische variant, want Forza Motorsport is aangekondigd. En die aankondiging ging gepaard met maar liefst twee trailers. Eerst kregen we de officiële trailer voorgeschoteld, gevolgd door een ruime gameplay demo. Tijdens de showcase werd ook verteld over de game. Forza Motorsport bevat nog meer details dan voorgaande delen. Denk bijvoorbeeld aan de schade aan de auto bij een crash en de reflectie in de lak van jouw auto als je een andere racer inhaalt. Hieronder kun je de trailers bekijken.

Forza Motorsport wordt verwacht in de lente van 2023 voor Xbox consoles en pc. De game is ook te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord