Trailer: Eerste gameplaybeelden The First Descendant vrijgegeven

Geplaatst:

Tijdens de Xbox Games Showcase Extended werd er genoeg tijd besteed aan de vele partners die de Amerikaanse gamegigant heeft. Zo kwam bijvoorbeeld NEXON langs met The First Descendant.

Via een nieuwe trailer zien we de eerste actievolle gameplaybeelden van de looter shooter. The First Descendant is opgebouwd in Unreal Engine 5 en dat is te zien aan de grafische pracht en praal die de game toont. Een prijs hoef je er niet voor te betalen, want The First Descendant is een free-to-play titel. Daarnaast maakt de actiegame gebruik van cross-play tussen pc en consoles, waardoor je al helemaal geen excuus hebt om de game niet te spelen met je maatjes. In The First Descendant kun je kiezen uit flink wat personages die allemaal hun eigen vaardigheden bezitten. Wel handig, aangezien de game flinke Boss Raids kent. Is je interesse ondertussen geprikkeld? Dan doe je er wijs aan om de cross-play bèta test van The First Descendant uit te proberen. Deze loopt van 22 t/m 28 augustus.

Bekijk hier het verhaal van The First Descendant.

The First Descendant is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Descendant

Series

-

Uitgever

NEXON Korea Corporation.

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2024

Ontwikkelaar

Nexon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord