Sonic at the Olympic Games 2020

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 2020
  • Platformen Mobile
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste trailer Sonic at the Olympic Games 2020 onthuld

Sega heeft vandaag een trailer van Sonic at the Olympic Games 2020 voor op de smartphone onthuld. De Japanse spelmaker publiceerde deze trailer op haar officiële YouTube-kanaal

Sonic heeft het er maar druk mee. Eerder dit jaar werd Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 al onthuld voor de Nintendo Switch, maar nu krijgt Sonic zijn eigen Olympische game voor de smartphone. Omdat de Olympische spelen zich afspeelt in Tokyo, is ook Sonic aanwezig met wat bekende personages die je wellicht nog kent van de serie. In de trailer is te zien aan welke activiteiten Sonic en zijn vrienden gaan deelnemen. Daarnaast vangen we een glimp op van de wereldwijde ranglijst waar je kan concurreren met andere spelers. Bezoekers van de Tokyo Game Show hebben al de mogelijkheid om bepaalde activiteiten uit de game uit te proberen.

Sonic at the Olympic Games 2020 verschijnt voor Android en iOS apparaten in het voorjaar van 2020. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?