Trailer: Eet je buikje rond in Kirby's Dream Buffet

Geplaatst:

Nintendo blijft goed doorgaan dit jaar. Kirby's Dream Buffet is binnenkort al beschikbaar. Een nieuwe trailer toont de releasedatum en gameplaydetails.

Kirby's Dream Buffet is een partygame met de focus op multiplayer. De game wordt niet free-to-play, maar gaat je ongeveer een tientje kosten via de eShop. Vier spelers strijden tegen elkaar om de grootste Kirby te worden. Je begint met een raceronde. Hoe meer aardbeien je eet, des te sterker je wordt. De sleutel tot succes is het opnemen van ander eten. Dit geeft je speciale vaardigheden, die je kunt gebruiken tegen je vijanden. Vervolgens speel je mini-games tegen elkaar. Tot slot bots je het uit in een battle royale-modus. Aan het einde van de vreetkick worden de Kirby's gewogen. De dikste Kirby wordt gekroond tot de winnaar.

Bekijk hier de eerste trailer van Kirby's Dream Buffet.

Kirby's Dream Buffet is beschikbaar vanaf 17 augustus exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby's Dream Buffet

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

17 augustus 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord