Kirby's Dream Buffet

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Trailer: Eet je buikje rond in Kirby's Dream Buffet

Nintendo blijft goed doorgaan dit jaar. Kirby's Dream Buffet is binnenkort al beschikbaar. Een nieuwe trailer toont de releasedatum en gameplaydetails.

Kirby's Dream Buffet is een partygame met de focus op multiplayer. De game wordt niet free-to-play, maar gaat je ongeveer een tientje kosten via de eShop. Vier spelers strijden tegen elkaar om de grootste Kirby te worden. Je begint met een raceronde. Hoe meer aardbeien je eet, des te sterker je wordt. De sleutel tot succes is het opnemen van ander eten. Dit geeft je speciale vaardigheden, die je kunt gebruiken tegen je vijanden. Vervolgens speel je mini-games tegen elkaar. Tot slot bots je het uit in een battle royale-modus. Aan het einde van de vreetkick worden de Kirby's gewogen. De dikste Kirby wordt gekroond tot de winnaar.

Bekijk hier de eerste trailer van Kirby's Dream Buffet.

Kirby's Dream Buffet is beschikbaar vanaf 17 augustus exclusief voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?