Trailer: Kirby meets Fall Guys in Kirby's Dream Buffet

Geplaatst:

Trek in een lekkere nieuwe Kirby-game? Nintendo heeft de smakelijke multiplayergame Kirby's Dream Buffet uit de doeken gedaan.

Dit jaar bestaat de Kirby-franchise dertig jaar. Om het feest te vieren, trakteerde Nintendo ons eerder dit jaar al op Kirby en de Vergeten Wereld. Een feestje is echter niet compleet zonder taart, en die komt deze zomer in de vorm van Kirby's Dream Buffet. In deze doldwaze multiplayergame rollen meerdere Kirby’s in vier ronden door levels die je het water in de mond doen lopen. Alle spelers racen tegen elkaar op smaakmakende hindernisbanen. Daar verzamel je aardbeien om Kirby te laten groeien. Ondertussen probeer je roet in het eten van je tegenstanders te gooien door ze van tafel te vegen en de bekende kopieerkrachten tegen ze te gebruiken. De gameplay doet erg denken aan de komische chaos van games als Fall Guys.

Wil je je tanden zetten in de eerste gameplaybeelden van Kirby's Dream Buffet? Bekijk dan hieronder de aankondigingstrailer.

Kirby's Dream Buffet verschijnt deze zomer exclusief in de eShop van de Nintendo Switch. Nintendo heeft beloofd snel meer informatie bekend te maken over de game.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby's Dream Buffet

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

17 augustus 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord