Trailer: Expeditions: A MudRunner Game toont gameplay

-

Een nieuwe trailer toont gameplay van Expeditions: A MudRunner Game. De video verscheen op het YouTube-kanaal van uitgever Focus Home Entertainment.

Expeditions: A MudRunner Game werd aangekondigd tijdens gamescom Opening Night Live. De nieuwste game van MudRunner en SnowRunner ontwikkelaar Saber Interactive komt in maart uit. Expeditions: A MudRunner Game draait niet alleen maar om rondrijden in verschillende wagens. Als de leider van Motorized Expeditions is het namelijk jouw verantwoordelijkheid om onbekende gebieden te ontdekken en op kaart vast te leggen, archeologische vondsten te onderzoeken en monsters uit de omgeving mee te nemen voor onderzoek. Voor deze expedities is een goede voorbereiding van groot belang, één fout kan ervoor zorgen dat je strandt. Gelukkig is het mogelijk om je wagen volledig aan te passen in de garage om zo goed voorbereid aan je expeditie te beginnen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Expeditions: A MudRunner Game verschijnt 5 maart op de PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Lees hier onze MudRunner review en SnowRunner review.

Bron: Focus Home Interactive

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Expeditions: A MudRunner Game

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

5 maart 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord