Trailer: Releasedatum Expeditions: A MudRunner Game onthuld

-

Tijdens gamescom werd Expeditions: A MudRunner Game aangekondigd, maar hield Focus Entertainment de releasedatum nog geheim. Tot vandaag, want via een trailer krijgen we te horen op welke datum we met de game aan de slag mogen.

Als je niet vies bent van een beetje modder dan kun je nog een sollicitatie naar het onderzoekscentrum sturen. In Expeditions: A MudRunner Game rij je niet doelloos rond, maar heb je een specifiek doel. Met behulp van verschillende voertuigen en technologieën ga jij op pad om onderzoekmissies te leiden. Van moerassen, woestijnen tot de bergen, je zult de natuur de baas moeten worden. Ondertussen moet je de uitvalsbasis uitbreiden, zodat je mensen in dienst kunt nemen en toegang krijgt tot allerlei gadgets. Alle geheimen van de natuur, vergeten schatten en ruïnes liggen op je te wachten, maar je zult ze wel eerst moeten vinden. Hoe dat allemaal in zijn werking gaat, wordt getoond in de trailer. Daarin zien we ook welke locaties in ieder geval in de game zitten.

Expeditions: A MudRunner Game verschijnt op 5 maart voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Expeditions: A MudRunner Game

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

5 maart 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord