Expeditions: Rome

  • Ontwikkelaar Logic Artists
  • Eerste releasedatum 20 januari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Expeditions: Rome maakt rentree

Expeditions: Rome was ook aanwezig tijdens de THQ Nordic-stream. De nieuwe trailer toont ons waar het allemaal om draait in deze strategische RPG.

In de nieuwe trailer tonen creative director Jonas Waever and lead producer Sonat Ozturk het een en het ander van de game. In Expeditions: Rome speel je als een jonge Romeinse jonkheer, die moet vluchten door de loerende gevaren. Hij voegt zich toe bij een leger, wat uiteindelijk zijn zogenaamde Legatus wordt. Je vecht je een weg naar boven en combat is daarom ook belangrijk in Expeditions: Rome. Dankzij een grind-systeem moet je eerst de ideale positie bepalen en daarna plan je je tactiek uit. Naast tactiek is diplomatiek ook van belang.

Expeditions: Rome is beschikbaar in 2021 voor de pc.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?