Trailer: Fall Guys Season 3 Sunken Secrets is zeeën aan plezier

Geplaatst:

Beleef zeeën aan plezier in Fall Guys Season 3 Sunken Secrets. Morgen begint het nieuwste seizoen van de battle royale-game en het staat geheel in het teken van onderwater taferelen.

Er komen vijf nieuwe levels naar Fall Guys. Wederom strijdt je tegen vele opponenten om door te kunnen in 's werelds vrolijkste battle royale. Hindernisbanen, gevechten tegen een kraken en glijbanen staan centraal dit seizoen. Ja, glijbanen brengen zelfs een compleet nieuw gamemechanisme met zich mee. Je glijdt met je boontje op zijn/haar buik en probeert zo je tegenstanders te snel af te zijn. Uiteraard komt er een nieuwe Battle Pass met personages, zoals Skyrim's Dovah-bean, Ultraman en een zeer vrolijke gele spons. Sunken Secrets dient ook als startsignaal voor nieuwe mini-events die tegelijkertijd live gaan. Dus mocht je graag gratis beloningen binnenharken, dan weet je wanneer je moet spelen! Let’s Get Kraken event begint op 29 november en de bewoners van Bikinibroek komen naar Fall Guys op 1 december.

Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1Fall Guys Season 3 Sunken Secrets 1

Fall Guys Season 3 Sunken Secrets is beschikbaar vanaf 22 november. Morgen dus.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord