Trailer: Fallout 4: New Vegas krijgt een bloederige trailer

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2020 13:28

Fallout: New Vegas vierde onlangs zijn tiende verjaardag. Vergelijk de trailer van de fan remake maar eens met de originele game, dat is een heel verschil!

Het lijkt erop dat elke keer dat we denken dat video games er niet beter uit kunnen gaan zien, er een ontwikkelaar is die het tot zijn doel maakt om ons ongelijk te bewijzen. Technologische ontwikkeling staat niet stil, dat is duidelijk. Fallout 4: New Vegas is een fan mod die gebruik maakt van de Creation Engine van Fallout 4. Het ambitieuze doel van de mod is om 'de gehele beleving van New Vegas opnieuw op te bouwen'. Ter ere van de tiende verjaardag van de game werd een trailer uitgebracht van het project. Het Twitter-kanaal van de ontwikkelaar van de mod is al actief sinds halverwege 2017. De eerste beelden van de gameplay werden op nieuwjaarsdag van 2018 getoond. Daarna hebben we een lange tijd niets meer gehoord over de progressie. In mei van dit jaar werd er nog een update gegeven, maar daarna niets meer. Nu kunnen we genieten van deze nieuwe trailer.

Een releasedatum voor de Fallout 4 mod is nog niet gegeven.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 4

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2015

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord