Fallout: London nu speelbaar

-

Ben jij het wachten op een nieuwe Fallout meer dan zat? Zet je dan maar schrap. De gigantische Fallout: London mod is nu speelbaar. De langverwachte mod introduceert nieuwe personages, een nieuwe omgeving, nieuwe missies en is werkelijk gigantisch van formaat!

Fallout London nu speelbaar

Fallout: London zou oorspronkelijk in april van 2024 komen te verschijnen, maar plotsklaps presenteerde Bethesda een flinke update die roet in het eten gooide. Fallout London is een mod afkomstig van Team Folon, die de "uitbreiding" serieus aanpakt. Fallout: London is dus een mod op het bestaande Fallout 4 en introduceert dermate veel content, dat je de mod haast kunt zien als een uitbreiding. Daarnaast is deze ook nog eens bijzonder eenvoudig binnen te halen. Fallout: London is namelijk gewoon verkrijgbaar in de GOG store en Steam! Helaas dien je wel wat trucjes uit te halen om de game te downgraden, gezien deze automatisch is geüpdatet naar de next gen-versie van Fallout 4.

Fallout: London is uitgebracht op 25 juli 2024 en is speelbaar op de pc. Je dient echter wel in het bezit te zijn van alle Fallout 4 DLC's of de Fallout 4: Game of the Year edition. De mod zelf is verkrijgbaar via de GOG Galaxy Store en Steam.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 4

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

10 november 2015

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord