Fallout 4 next-gen update staat voor de deur

Geplaatst:

De Fallout-franchise draait op volle toeren. De serie is een hit, Fallout 76 wordt via Prime weggegeven en Fallout 4 wordt de relevantie ingewerkt via de next-gen update.

Het is een goed moment om een Fallout-fan te zijn. Via Amazon Prime kan de Fallout tv-serie genieten van veel lof, terwijl Fallout 76 ook wordt weggegeven om men helemaal in het Fallout-universum te krijgen. De meest recente singleplayer-RPG entree in de franchise - oftewel Fallout 4 - kan ook rekenen op een duchtige update. De next-gen update zorgt ervoor dat de Bethesda-game degelijk speelbaar wordt op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Straks kun je de RPG spelen in een verbeterde resolutie en met 60fps, dankzij de Performance- en Quality-modus. De pc-versie ontvangt ook wat liefde, want je kan binnenkort genieten van widescreen en ultra-widescreen support. Daarnaast wordt de game beschikbaar via de Epic Games Store en kun je het vierde deel in de geliefde reeks spelen op de Steam Deck.

Naast nieuwe platformen en betere performance brengt Bethesda nieuwe content naar Fallout 4. De factie, genaamd Enclave Remnants, wordt opgenomen in een nieuwe verhaallijn. In de nieuwe quest 'Echoes of the Past' moeten spelers de Enclave Remnants een halt toe roepen en hun gevaarlijk ideologie stopzetten. Via de Creation Club kunnen spelers ook aan de haal met de volgende items:

  • Enclave Weapon Skins
  • Enclave Armor Skins
  • Tesla Cannon
  • Hellfire Power Armor
  • X-02 Power Armor
  • Heavy Incinerator
  • Makeshift Weapon Pack
  • Halloween Workshop

Fallout 4 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Fallout 4 next-gen update arriveert op 25 april.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 4

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2015

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord