Fallout 4 krijgt een gratis next-gen update

Geplaatst: 25 oktober 2022 14:30
-

Als je zin krijgt om in Fallout 4 te duiken dan is het verstandig om nog even te wachten. Bethesda komt volgend jaar met een gratis next-gen update voor de game.

Fallout 4 is al zeven jaar oud, terwijl de game-industrie niet heeft stil gestaan. Games worden door de nieuwe technologie naar een hoger niveau getild en Bethesda gaat dat bieden voor Fallout 4. Niet bepaald vreemd, gezien de Fallout 4 reviews best wel positief waren over de game. Volgend jaar komt er een gratis next-gen update voor Fallout 4. Dit geldt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Mocht je de game dus al in bezit hebben, dan hoef je straks alleen de update te downloaden. Zo wordt er een performance modus toegevoegd om hogere fps te halen en worden 4k-beeldschermen straks volledig ondersteund. Bethesda heeft het ook nog over bonus Creation Club Content, maar wat dit precies inhoud is nog niet bekend.

Fallout 4 nextgen

De next-gen update voor Fallout 4 gaat gebeuren in 2023. Een specifieke datum is door Bethesda nog niet gegeven.

Bron: Bethesda

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 4

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

10 november 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord