Fallout 4

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 4 krijgt een gratis next-gen update

Als je zin krijgt om in Fallout 4 te duiken dan is het verstandig om nog even te wachten. Bethesda komt volgend jaar met een gratis next-gen update voor de game.

Fallout 4 is al zeven jaar oud, terwijl de game-industrie niet heeft stil gestaan. Games worden door de nieuwe technologie naar een hoger niveau getild en Bethesda gaat dat bieden voor Fallout 4. Niet bepaald vreemd, gezien de Fallout 4 reviews best wel positief waren over de game. Volgend jaar komt er een gratis next-gen update voor Fallout 4. Dit geldt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Mocht je de game dus al in bezit hebben, dan hoef je straks alleen de update te downloaden. Zo wordt er een performance modus toegevoegd om hogere fps te halen en worden 4k-beeldschermen straks volledig ondersteund. Bethesda heeft het ook nog over bonus Creation Club Content, maar wat dit precies inhoud is nog niet bekend.

De next-gen update voor Fallout 4 gaat gebeuren in 2023. Een specifieke datum is door Bethesda nog niet gegeven.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?