Trailer: Festival uitbreiding voor Tropico 6 aangekondigd

Geplaatst:

De meeste festivals mogen dan wel niet doorgaan, maar dat houdt El Presidente niet tegen om toch wat festivals te organiseren op zijn eiland in Tropico 6.

Via een trailer heeft Kalypso laten weten dat er binnenkort een nieuwe uitbreiding verschijnt voor Tropico 6. Met de nieuwe uitbreiding is het mogelijk om meer dan twintig festivals te organiseren. Om dat in goede banen te leiden zijn er ook acht nieuwe gebouwen, waaronder de dansschool en natuurlijk een vuurwerkfabriek. Daarnaast zijn er ook nieuwe outfits, soundtracks en drie nieuwe edicts. Om alle nieuwe activiteiten direct toe te passen komt de uitbreiding met een nieuwe campagne, waarin je het eiland moet redden van verveling.

De Festival uitbreiding verschijnt op 26 augustus. Tropico 6 is te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tropico 6

Series

Tropico

Uitgever

Kalypso Media

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 maart 2019

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord