Trailer: Fortnite krijgt Star Wars crossover

Geplaatst: 15 november 2019 11:03
Aangepast: 15 november 2019 11:04
-

Fortnite krijgt een Star Wars crossover. Je kunt je vanaf nu verkleden als Stormtrooper.

Vandaag markeert natuurlijk de releasedatum van Star Wars Jedi: Fallen Order. Dat wordt wereldwijd gevierd door Star Wars-fans, maar ook in Fortnite. Epic Games heeft namelijk aangekondigd dat Fortnite een Star Wars crossover krijgt. Je kunt nu namelijk voor je personage een Stormtrooper skin aanschaffen. Deze skin kun je krijgen via de in-game Store, maar je krijgt er ook een code voor wanneer je Star Wars Jedi: Fallen Order via de Epic Games Store aanschaft. Naast deze skin is er ook een Imperial Star Destroyer gespot boven het Fortnite-eiland. Wat deze daar komt doen, is momenteel nog niet bekend.

Fortnite is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Stormtrooper skin is nu beschikbaar in de Store.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord