Trailer: Gameplay The Plucky Squire is tekenend

-

Devolver Digital was goed vertegenwoordigd tijdens de PlayStation Showcase. Een van hun titels was The Plucky Squire waar gameplaybeelden van getoond werden.

The Plucky Squire speelt zich af in een prentenboek die je zo tijdens de kinderboekenweek tegen zou kunnen komen. Het biedt een fantasierijk verhaal in een kleurrijke wereld. Toch beperkt de gameplay zich niet tot het boekje, want de personages kunnen op magische wijze buiten het boek komen en verder banjeren tussen het speelgoed in de kinderkamer. Dit maakt dat de gameplay switcht tussen secties die 2D en 3D zijn. Dit maakt dat The Plucky Squire een unieke look en feel met zich meebrengt.

The Plucky Squire komt ergens in 2023 op de tekentafel en wordt uitgebracht op pc, Nintendo Switch, Xbox Series, en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Plucky Squire

Ontwikkelaar:

All Possible Futures

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

17 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord