Trailer: Gameplay van Dragon Quest the Adventure of Dai onthuld

Geplaatst:

Heb je tijd voor een korte pauze? Square Enix heeft namelijk drie minuten aan gameplay van Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai voor je klaarstaan. Een aantal belangrijke gameplay-kenmerken worden uitgelegd.

In drie minuten krijgen we meer te zien van Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai. De naam geeft al aan dat het verhaal draait om Dai, maar hij is niet alleen. Ook  Popp, Maam en Hyunckel zijn van de partij. De Dark Lord is teruggekeerd met zijn Dark Army. Dit leger bestaat uit zes fracties met verschillende monsters, die elk worden aangevoerd door een Commandeur.  Om deze te verslaan moet je vechten en dat wordt in de trailer uitgelegd. Het gevechtssysteem bestaat uit real-time combat, waarin je eenvoudig kunt wisselen tussen de personages. Dai en zijn bondgenoten hebben ieder hun eigen vaardigheden die je kunt combineren.  In de game ga je bekend personages uit de anime tegenkomen tot aflevering 41.

Als je wil oefenen met het vechten, de bonding wil versterken en nieuwe vaardigheden wil vrijspelen dan kan dat in de Temple of Recollection. Het is een dungeon die telkens veranderd en die steeds moeilijker wordt. Je kunt zelf besluiten om de tempel te verlaten en de verzamelde beloningen binnen te halen. Na het uitspelen van de campagne krijg je toegang tot de Challengesmodus.

De releasedatum van Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai is al bekend. Op 28 september kun je via de pc, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch ermee aan de slag.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 september 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord