Trailer: Releasedatum Dragon Quest the adventure of Dai onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2023 23:27

Square Enix heeft de releasedatum van Infinity Strash: Dragon Quest the adventure of Dai onthuld. Dit deed het middels een gloednieuwe trailer.

Infinity Strash: Dragon Quest the adventure of Dai gaat in op het verhaal dat we kennen van de anime. Het is een spannend avontuur in de vorm van een action RPG waarbij de art van zowel de anime als de manga gebruikt is. Dai leeft tussen de monsters op een afgelegen eiland en hij verlangt ernaar om ooit een held te worden. Nadat Dark Lord Hadlar opnieuw tot leven is gebracht stevent de wereld op een doemscenario af dat zijn weerga niet kent. Het is aan Dai en zijn maatjes om Hadlar te verslaan en een echte held te worden. Aan het einde van de trailer zien we de releasedatum van Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai.

Infinity Strash: Dragon Quest the adventure of Dai staat gepland voor een release op 28 september en komt uit op pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 september 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord