Trailer: Gameplaybeelden Nine-to-Five getoond

Geplaatst:

Ook de nieuwe shooter Nine-to-Five kwam langs tijdens gamescom's Opening Night Live. We kregen eindelijk nieuwe gameplaybeelden te zien.

Tijdens The Game Awards twee jaar geleden werd de shooter Nine-to-Five onthuld. Lang hebben we niets vernomen van de tactische first-person shooter van Redhill Games. Tijdens gamescom's Opening Night Live hebben we echter nieuwe gameplaybeelden van de shooter mogen zien. De trailer duurt nog geen minuut, maar in deze korte tijd kunnen we wel veel snelle actie zien. Hierin zien we hoe drie teams van elk drie spelers het tegen elkaar opnemen op het strijdveld. Het is niet alleen de bedoeling de andere teams uit te schakelen, maar er zijn ook verschillende objectives te behalen. Qua gameplay doet het denken aan een combinatie van Call of Duty en Rainbow Six Siege.

Nine-to-Five heeft nog geen releasedatum.

Bron: Opening Night Live pre-show
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nine-to-Five

Series

-

Uitgever

Redhill Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

26 augustus 2021

Ontwikkelaar

Redhill Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord