Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Gameplaybeelden Sifu onthuld tijdens IGN Expo

Ontwikkelaar Soclap heeft deze avond een nieuwe gameplaytrailer van de vechtgame Sifu gedeeld. De gameplaytrailer maakte onderdeel uit van de IGN Expo-livestream.

Wie van kung fu houdt zit gebakken met de nieuweste game van ontwikkelaar Soclap: Sifu. In deze game stap je in de rol van een kung-fu leerling die niets goed in de zin heeft. Als kung-fu leerling neem je deel aan gevechten die plaatsvinden in gangen, torens en andere uithoeken die de wereld van Sifu te bieden heeft. Daarnaast is het tijdens die gevechten mogelijk om bepaalde objecten uit de omgeving op te pakken en tactisch in te zetten. Bekijk hieronder de trailer van Sifu om een eerste indruk te krijgen van deze game.

Sifu wordt, wanneer de game uitkomt, beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

BRON IGN Expo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?