Trailer: Gameplaybeelden Sifu onthuld tijdens IGN Expo

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2021 11:04

Ontwikkelaar Soclap heeft deze avond een nieuwe gameplaytrailer van de vechtgame Sifu gedeeld. De gameplaytrailer maakte onderdeel uit van de IGN Expo-livestream.

Wie van kung fu houdt zit gebakken met de nieuweste game van ontwikkelaar Soclap: Sifu. In deze game stap je in de rol van een kung-fu leerling die niets goed in de zin heeft. Als kung-fu leerling neem je deel aan gevechten die plaatsvinden in gangen, torens en andere uithoeken die de wereld van Sifu te bieden heeft. Daarnaast is het tijdens die gevechten mogelijk om bepaalde objecten uit de omgeving op te pakken en tactisch in te zetten. Bekijk hieronder de trailer van Sifu om een eerste indruk te krijgen van deze game.

Sifu wordt, wanneer de game uitkomt, beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Bron: IGN Expo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord