Trailer: Gears 5 - Operation 1 personages onthuld

Geplaatst: 18 oktober 2019 12:45
Aangepast: 18 oktober 2019 12:45

De nieuwe personages voor Operation 1 in Gears 5 zijn onthuld. Er werd een trailer geplaatst op de officiële site van de brute thirdperson-shooter.

Gears 5 werkt met een post-launch content plan genaamd Operations. Zo krijgt Gears 5 om de drie maanden gratis content en in de trailer zien we welke personages worden toegevoegd. Klassieke figuren zoals de COG Gear en General RAAM zien we verschijnen, die we natuurlijk kennen van de originele Gears of War. Deebee en Warden zijn ook onderdeel van Operation 1, terwijl zij beiden hun debuut in de nieuwere Gears of War games maakten. De speler kan deze karakters verdienen door specifieke uitdagingen te voltooien. Mocht je echter geen zin hebben in de grind, dan kun je de vechtersbazen ook los kopen. In de trailer zien we de gameplay van de nieuwe personages en de speciale vaardigheden die ze hebben.

Gears 5 is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Bron: Gears5
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord