Trailer: Gratis MMO DC Universe Online komt naar Switch

Geplaatst: 28 mei 2019 11:50
Aangepast: 28 mei 2019 11:50

De Gratis MMO DC Universe Online komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Dit maakte Warner Bros. Games onlangs bekend middels een korte trailer.

De MMO die zich in de wereld van DC Comics afspeelt komt binnenkort naar de Nintendo Switch. De game zag in 2011 voor het eerst het levenslicht op de pc en PlayStation 3 en kreeg in 2013 een uitgave op de PlayStation 4. De game kwam in 2016 naar de Xbox One en nu is het dus de beurt aan de Nintendo Switch om de MMO te verwelkomen. De Switch-versie van de game krijgt zijn eigen servers en er is momenteel nog geen cross platform-mogelijkheid tussen de Switch en de andere platformen. Ook kun je je bestaande account niet overzetten naar de Switch, wat dus inhoudt dat je met een nieuw account opnieuw moet beginnen.

DC Universe Online is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt deze zomer op de Nintendo Switch.

Bron: Warner Bros. Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DC Universe Online

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 januari 2011

Ontwikkelaar

SCEE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord