DC Universe Online

  • Ontwikkelaar SCEE
  • Eerste releasedatum 14 januari 2011
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Trailer: Gratis MMO DC Universe Online komt naar Switch

De Gratis MMO DC Universe Online komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Dit maakte Warner Bros. Games onlangs bekend middels een korte trailer.

De MMO die zich in de wereld van DC Comics afspeelt komt binnenkort naar de Nintendo Switch. De game zag in 2011 voor het eerst het levenslicht op de pc en PlayStation 3 en kreeg in 2013 een uitgave op de PlayStation 4. De game kwam in 2016 naar de Xbox One en nu is het dus de beurt aan de Nintendo Switch om de MMO te verwelkomen. De Switch-versie van de game krijgt zijn eigen servers en er is momenteel nog geen cross platform-mogelijkheid tussen de Switch en de andere platformen. Ook kun je je bestaande account niet overzetten naar de Switch, wat dus inhoudt dat je met een nieuw account opnieuw moet beginnen.

DC Universe Online is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt deze zomer op de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?