DC Universe Online

  • Ontwikkelaar SCEE
  • Eerste releasedatum 14 januari 2011
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Nog veel werk aan DC Universe Online

Vandaag heeft Sony bekendgemaakt dat ze nog veel moeten sleutelen aan hun nieuwe MMO DC Universe Online.

Deze titel werd groots aangekondigd op de E3 in 2008. Oorspronkelijk zou de game begin dit jaar uitkomen, maar werd helaas uitgesteld. Voor nu staat de game gepland voor eind 2010.

In DC Universe Online kan je met de bekende DC figuren zoals Batman en Superman de online wereld onveilig maken. Houd jij niet zo van die traditionele superhelden kan je altijd nog je eigen superheld creëren en tegen andere vechten. DC Universe Online zal verschijnen op de PlayStation 3 en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?