Trailer: Grote Star Wars Battlefront II update nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 28 februari 2020 20:40

DICE en EA ondersteunen Star Wars Battlefront II nog altijd en dat werpt zijn vruchten af. Kortgeleden is een nieuwe update live gegaan, waarmee weer veel nieuwe content is toegevoegd aan de shooter.

Star Wars Battlefront II was bij release nog lang niet waar het had moeten zijn, maar door er hard aan te blijven werken en de nodige patches en updates tegen de game aan te gooien, is de game inmiddels al behoorlijk verbeterd. Met de the Age of Rebellion update zijn er twee nieuwe Reinforcements toegevoegd. The Ewok Hunter aan de Rebellion zijde en de ISB Agent voor de Galactic Empire. De uitbreiding brengt ook zeven nieuwe co-op locaties met zich mee, waaronder Jabba's Palace, Hoth en Yavin. Naast wat verbeteringen van bepaalde personages, zijn er ook een zootje nieuwe wapens te vinden. Alles wat met de update meekomt check je in onderstaande trailer.

Star Wars Battlefront II is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: EA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Battlefront 2

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2017

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord