Check hier alle The Game Awards 2023 content

Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Grote Star Wars Battlefront II update nu beschikbaar

DICE en EA ondersteunen Star Wars Battlefront II nog altijd en dat werpt zijn vruchten af. Kortgeleden is een nieuwe update live gegaan, waarmee weer veel nieuwe content is toegevoegd aan de shooter.

Star Wars Battlefront II was bij release nog lang niet waar het had moeten zijn, maar door er hard aan te blijven werken en de nodige patches en updates tegen de game aan te gooien, is de game inmiddels al behoorlijk verbeterd. Met de the Age of Rebellion update zijn er twee nieuwe Reinforcements toegevoegd. The Ewok Hunter aan de Rebellion zijde en de ISB Agent voor de Galactic Empire. De uitbreiding brengt ook zeven nieuwe co-op locaties met zich mee, waaronder Jabba's Palace, Hoth en Yavin. Naast wat verbeteringen van bepaalde personages, zijn er ook een zootje nieuwe wapens te vinden. Alles wat met de update meekomt check je in onderstaande trailer.

Star Wars Battlefront II is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON EA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?