Trailer: Halloween komt naar Fortnite

Geplaatst:
Aangepast: 18 oktober 2022 23:31

Pak die schone luiers er maar vast bij, want het is bijna weer die tijd van het jaar. Fortnite wordt overgenomen door geesten, heksen, pompoenen en ander gespuis tijdens Halloween in Fortnitemares.

Als je nog niet genoeg in de Halloween-stemming bent gebracht, dan dragen ze in Fortnite daar graag een steentje aan bij. Vreemd genoeg blijft het daarmee niet bij je gebruikelijke portie aan vleermuizen en geesten, want DJ Lyka zet Alteration Alter's op zijn kop met een griezelig hard feestje. De mix is overigens gemaakt door DJ Sara Landry. Natuurlijk hoef je je niet alleen te laten gelden op de dansvloer en kun je Island ook doorstruinen om op jacht te gaan naar de Howler Claws. Met dit speciale voorwerp krijg je speciale eigenschappen als Wolfscent, Slash of Airslash.

Daarnaast wordt Horde Rush tijdens Fortnitemares teruggebracht naar de game. Samen met je teamgenoten kun je het opnemen tegen hordes aan monsters, kun je multipliers verzamelen, combo's verdienen, moet je ondertussen ook nog even zien te overleven en kun je het opnemen tegen de eindbaas.

Fortnitemares is vanaf nu beschikbaar in Fortnite en duurt nog tot en met 1 november.

Bron: Epic Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord