Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo Infinite Season 3 Echoes Within verschijnt in maart

Het is bijna tijd voor het derde seizoen in Halo Infinite. Vandaag is er tijdens een livestream een nieuwe trailer onthuld die ons toont wat we kunnen verwachten.

Halo Infinite Season 3 heeft een naam: Echoes Within. Er is een nieuw narratief evenement wat spelers kunnen volgen. Het gaat niet al te best met Spartan Hieu Dinh. Het lijkt erop dat hij mentaal aan het strijden is tegen de Banished AI Iratus. Is dit een teaser voor de nieuwe vorm van Infection? Echoes Within voegt een nieuwe battle pass toe met wederom honderd items. We kunnen ons opmaken voor drie nieuwe maps: de woestenij Oasis voor Big Team Battle en Cliffhanger + Chasm voor de Arena-multiplayer. Op deze maps kun je aan de slag met nieuwe speeltjes. Zo kun je met de Shroud Screen visibiliteit blokkeren en met de M392 Bandit schiet je tegenstanders vanaf een flinke afstand neer. Escalation Slayer is de nieuwe gamemodus. Denk maar aan Gun Game, maar dan in een Halo-jasje. Tot slot worden er diverse maps tentoongesteld die door de community zijn gebouwd.

Check hier onze Halo Infinite multiplayer review.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Het derde seizoen, genaamd Echoes Within, is te spelen vanaf 7 maart.

BRON 343 Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?