Trailer: Hearthstone: Showdown in the Badlands trailer vrijgegeven

Geplaatst:

De Heartstone uitbreiding Showdown in the Badlands heeft een cinematische trailer ontvangen tijdens BlizzCon. In het Wilde Westen worden de revolvers niet getrokken, maar juist kaarten.

Ik hoef je niet te vertellen dat deze uitbreiding is geïnspireerd op het Wilde Westen. De trailer begint namelijk in een typisch dorpje, terwijl twee cowboys tegenover elkaar staan. Er is echter meer aan de hand, want de Bloodrock Mining Company heeft Azerite gevonden. De handen worden uit de mouwen gestoken om alle Azerite te bemachtigen, waardoor niemand meer veilig is. Het helpt ook niet dat de lokale Sheriff nogal corrupt is. Dit verhaal is belangrijk voor de gameplay, want naast nieuwe kaarten zijn er ook speciale effecten. Met de Quickdraw kun je razendsnel een kaart trekken, terwijl je met Excavate toegang krijgt tot schatten uit de Azerite-mijn. Hoe vaker je deze kaart toepast, hoe dieper er gegraven wordt. Om het dorp te redden, verschijnen er opeens Outlaws. Zij kunnen je een handje op weg helpen als je tenminste geen duplicaten in je deck hebt.

Hearthstone: Showdown in the Badlands verschijnt op 14 november.

Bron: BlizzCon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord