Trailer: Hello Games is bezig met Light No Fire

-

No Man's Sky-ontwikkelaar Hello Games is bezig met een nieuwe game genaamd Light No Fire. Dat werd aangekondigd tijdens The Game Awards.

Na een wankele release van No Man's Sky, lijkt de ontwikkelaar geleerd te hebben van zijn fouten en lijken ze terug te slaan met Light No Fire. In plaats van in de ruimte speelt de game zich nu af in één fantasy wereld gevuld met unieke wezens en gebieden om te ontdekken. Exploratie lijkt de grootste focus in de eerste trailer te hebben. De game heeft ook multiplayer, waardoor je deze wereld met vrienden kan verkennen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Light No Fire moet uitkomen op pc. Wanneer precies is helaas nog niet bekend. Check hier alle winnaars van The Game Awards.

Bron: The Game Awards

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Light No Fire

Ontwikkelaar:

Hello Games

Uitgever:

Hello Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord