Trailer: Herlings schittert in gameplaytrailer MXGP20

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2020 20:30

Als je liefhebber bent van het ruige racen, dan spreekt motocross jou ongetwijfeld aan. Milestone heeft de eerste gameplaybeelden van MXGP 2020 vrijgegeven en daarin vervult Jeffrey Herlings een speciale rol.

Philip was vorig jaar in zijn review van MXGP 2019 niet echt laaiend enthousiast en zag best wat verbeterpunten. Milestone heeft iets langer dan een jaar de tijd genomen om een betere ervaring neer te zetten. In de gameplaytrailer die Milestone heeft vrijgegeven zien we een deel van een motocross wedstrijd en volgen we de kunsten van Nederlander Jeffrey Herlings. In een spannende strijd rijdt hij zich langzaam maar zeker naar de voor hem bekende eerste plaats waarna de trailer tot een einde komt. De beelden die je ziet zijn opgenomen op de huidige generatie consoles. Volgens ontwikkelaar Milestone komt de ervaring en het grafische aspect van de game beter tot zijn recht op de next-gen console. Bekijk de eerste beelden op een modderig parcours in MXGP 2020.

MXGP 2020 verschijnt op 10 december voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Milestone
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MXGP 2020

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5

Releasedatum

16 december 2020

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord