Trailer: Herover het dwergenrijk in Lord of the Rings: Return to Moria

Geplaatst: 11 juni 2022 12:20

Dwergen hebben de neiging om dieper te graven dan goed voor hun is en zo verloren ze in Lord of The Rings hun dwergenrijk Moria. Nu heb je de kans om het rijk te heroveren in de game Lord of the Rings: Return to Moria.

De Misty Mountains zijn alweer een tijdje in handen van de dwergen en het wordt tijd om Khazad-dûm te heroveren en alle schatten te verzamelen. Het dwergenrijk is niets voor niets verloren gegaan en samen met een groep dwergen moet je de gevaren ondergaan. The Lord of the Rings: Return to Moria is een survivalgame die zowel alleen als met andere te spelen is. Door grondstoffen en voedsel te verzamelen moet je zien te overleven en je eigen basis opbouwen. Het geluid van een pikhouweel en hamer klinkt nogal hard in de lege hallen en dat voorspelt weinig goeds. In de trailer zie je dan ook hoe Moria langzaamaan weer door de dwergen wordt opgebouwd, terwijl de aardmannen dit proberen te voorkomen.

The Lord of the Rings: Return to Moria verschijnt in de lente van 2023 voor pc via de Epic Games Store.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lord of the Rings: Return to Moria

Uitgever

North Beach Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 oktober 2023

Ontwikkelaar

Free Range Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord