Everspace 2

  • Ontwikkelaar Rockfish Games
  • Eerste releasedatum 18 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Hier is de 1.0 releasedatum voor Everspace 2

ROCKFISH Games keert terug om het een en het ander te vertellen over hun game: Everspace 2. De nieuwe trailer toont de nodige verhaaldetails en de 1.0 releasedatum.

Nadat Everspace 2 lang in vroegtijdige toegang de nodige updates heeft ontvangen, is het nu tijd voor de volledige lancering. Na zes grote updates vindt ontwikkelaar ROCKFISH Games het tijd om de 1.0 label erop te plakken. Het verhaal in Everspace 2 wordt ten einde gebracht en spelers kunnen aan de slag met nieuwe content. Zo worden er nieuwe vijanden, uitdagingen, equipement, customization opties, eindbazen en nog veel meer toegevoegd. De grootste verrassing moet toch wel de nieuwe companion en het nieuwe sterrensysteem zijn die allebei worden toegevoegd voor de 1.0 lancering.

Er is echter niet alleen maar goed nieuws. De Xbox One- en PlayStation 4-versies van Everspace 2 zijn geschrapt. ROCKFISH Games geeft aan dat ze niet de gewenste kwaliteit konden leveren op die platformen. Door de nieuwe hoeveelheid content die wordt toegevoegd, gaat ook de prijs omhoog van de game. De verkoopprijs gaat van $39.99 naar $49.99. De game is nu in huis te halen voor €37,99, dus dan heb je een idee hoe de verkoopstijging gaat zijn in euro's. Later in de zomer komt de game naar de current-gen consoles; de PlayStation 5 en Xbox Series X|S ontvangen tevens een fysieke versie. Deze wordt uitgegeven door Maximum Games.

Bekijk hier onze preview van Everspace 2.

De 1.0 versie van Everspace 2 verschijnt op 6 april voor de pc. In de zomer van 2023 komt de space shooter naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

BRON ROCKFISH Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?