Trailer: Hier is de 1.0 releasedatum voor Everspace 2

Geplaatst:

ROCKFISH Games keert terug om het een en het ander te vertellen over hun game: Everspace 2. De nieuwe trailer toont de nodige verhaaldetails en de 1.0 releasedatum.

Nadat Everspace 2 lang in vroegtijdige toegang de nodige updates heeft ontvangen, is het nu tijd voor de volledige lancering. Na zes grote updates vindt ontwikkelaar ROCKFISH Games het tijd om de 1.0 label erop te plakken. Het verhaal in Everspace 2 wordt ten einde gebracht en spelers kunnen aan de slag met nieuwe content. Zo worden er nieuwe vijanden, uitdagingen, equipement, customization opties, eindbazen en nog veel meer toegevoegd. De grootste verrassing moet toch wel de nieuwe companion en het nieuwe sterrensysteem zijn die allebei worden toegevoegd voor de 1.0 lancering.

Er is echter niet alleen maar goed nieuws. De Xbox One- en PlayStation 4-versies van Everspace 2 zijn geschrapt. ROCKFISH Games geeft aan dat ze niet de gewenste kwaliteit konden leveren op die platformen. Door de nieuwe hoeveelheid content die wordt toegevoegd, gaat ook de prijs omhoog van de game. De verkoopprijs gaat van $39.99 naar $49.99. De game is nu in huis te halen voor €37,99, dus dan heb je een idee hoe de verkoopstijging gaat zijn in euro's. Later in de zomer komt de game naar de current-gen consoles; de PlayStation 5 en Xbox Series X|S ontvangen tevens een fysieke versie. Deze wordt uitgegeven door Maximum Games.

Bekijk hier onze preview van Everspace 2.

De 1.0 versie van Everspace 2 verschijnt op 6 april voor de pc. In de zomer van 2023 komt de space shooter naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: ROCKFISH Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Everspace 2

Series

-

Uitgever

Rockfish Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2021

Ontwikkelaar

Rockfish Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord