Trailer: Everspace 2 krijgt early access trailer

Geplaatst:

Er is een early access trailer uitgekomen voor Everspace 2. De trailer werd geplaatst op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar ROCKFISH Games.

Afgelopen zomer kregen we nieuwe gameplaybeelden van Everspace 2 te zien. De early access van de game moest in december van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de release van Cyberpunk 2077. De early access van Everspace 2 werd daarom naar januari 2021 verplaatst. Nu heeft ROCKFISH Games een korte trailer geplaatst om de nieuwe releasedatum van de early acces aan te kondigen. Volgens de omschrijving van de Everspace-trailer moet de early access meer dan twaalf uur aan content bevatten. De trailer is hieronder te bekijken.

De Everspace 2 early access gaat vanaf 18 januari van start op Steam en GOG. De releasedatum van de game is nog niet bekend.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Everspace 2

Series

-

Uitgever

Rockfish Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2021

Ontwikkelaar

Rockfish Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord