Everspace 2

  • Ontwikkelaar Rockfish Games
  • Eerste releasedatum 18 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Everspace 2 krijgt early access trailer

Er is een early access trailer uitgekomen voor Everspace 2. De trailer werd geplaatst op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar ROCKFISH Games.

Afgelopen zomer kregen we nieuwe gameplaybeelden van Everspace 2 te zien. De early access van de game moest in december van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de release van Cyberpunk 2077. De early access van Everspace 2 werd daarom naar januari 2021 verplaatst. Nu heeft ROCKFISH Games een korte trailer geplaatst om de nieuwe releasedatum van de early acces aan te kondigen. Volgens de omschrijving van de Everspace-trailer moet de early access meer dan twaalf uur aan content bevatten. De trailer is hieronder te bekijken.

De Everspace 2 early access gaat vanaf 18 januari van start op Steam en GOG. De releasedatum van de game is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?