Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Everspace 2 getoond

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2020 14:05

Tijdens het IGN Summer of Gaming-evenement zijn er nieuwe gameplaybeelden van Everspace 2 getoond. In deze trailer kunnen we zien hoe combat er in de ruimte aan toe gaat.

Everspace 2 is het vervolg op de succesvolle space shooter Everspace. Voor dit tweede deel is eind vorig jaar een Kickstarter behaald. Tijdens het IGN Summer of Gaming-evenement zijn er nieuwe gameplaybeelden van Everspace 2 getoond en die liegen er niet om. Zo zien we spectaculaire ruimtegevechten tussen ruimteschepen van verschillende formaten. Daarnaast leren we dat je niet alleen goed moet kunnen schieten, maar zeker ook behendig moet zijn om de snelle ruimtegevechten te kunnen overleven.

Everspace 2 verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend, maar binnenkort begint wel een gesloten Alpha.

Bron: Rockfish Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Everspace 2

Series

-

Uitgever

Rockfish Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2021

Ontwikkelaar

Rockfish Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord