Trailer: Horrorgame Ad Infinitum krijgt een nieuwe trailer

Geplaatst:

De nieuwe horrorgame van Nacon, Ad Infinitum, kwam ook voorbij op gamescom. De nieuwe trailer laat de Maw of Madness zien.

Ad Infinitum is een psychologische horror die draait m oorlogstrauma's. Je speelt als een veteraan van de Eerste Wereldoorlog die in de loopgraven heeft gestaan en hier psychische problemen aan over heeft gehouden. Hierdoor weet hij een groot deel van de tijd niet meer wat echt is en wat niet. Dat klinkt uiteraard als een perfect recept voor een goede psychologische horrorgame. Of Nacon en Hekate dit ook waar kunnen maken, zien we op 14 september, als de game uitkomt. Voor nu kunnen we in ieder geval weer genieten van een nieuwe video, die je hieronder kunt bekijken. De game zou eigenlijk eerder verschijnen, maar in maart maakte de ontwikkelaar bekend dat Ad Infinitum uitgesteld werd naar september.

Ad Infinitum lanceert op 14 september voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ad Infinitum

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2023

Ontwikkelaar

Hekate

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord