MADiSON

  • Ontwikkelaar Nosebleed Games
  • Eerste releasedatum 8 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Horrorgame MADiSON onthuld

Ook voor horrorfans viel er wat te genieten tijdens gamescom. De horrorgame MADiSON werd namelijk vanavond onthuld.

MADiSON is een angstaanjagende horrorgame waarbij het de bedoeling is dat je op demonen jaagt. Dit doe je gewapend met een camera. De gameplay doet dus een beetje denken aan Fatal Frame, maar dan in een ander jasje. Ontwikkelaar Nosebleed Games heeft in ieder geval erg haar best gedaan om een creepy atmosfeer neer te zetten. Claustrofobische gangen met enge foto's aan de muren zorgen er hier in ieder geval al voor dat de nekharen overeind gaan staan.

Madison verschijnt dit jaar voor pc en volgend jaar voor consoles.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?