Ikonei Island: An Earthlock Adventure

  • Ontwikkelaar Snowcastle Games
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Ikonei Island: An Earthlock Adventure releasedatum onthuld

Ikonei Island: An Earthlock Adventure is nog niet verschenen, maar de Early Access-periode begint over enkele dagen al. Hierdoor hebben de ontwikkelaars ook al de roadmap voor de komende maanden onthuld.

Ikonei Island: An Earthlock Adventure combineert de wereld uit Earthlock met ideeën uit de life simulators Stardew Valley en Animal Crossing. Je kunt hierdoor je eigen gewassen planten en verzorgen, dieren houden en op avontuur gaan. De plek waar je begint, is compleet vervallen, maar je kunt het weer helemaal opbouwen. Niet alles is even vrolijk in deze game, want door de verdwijning van een reliek is het eiland niet meer verscholen voor de wereld. Magische krachten zorgen ervoor dat de planten veranderen in monsters en piraten zijn ondertussen de wilde dieren aan het vangen. Je moet dus niet alleen de geheimen van het eiland ontrafelen, maar ook de bewoners redden. Om jezelf goed voor te bereiden kun je je eigen wapens en gereedschappen maken.

In de herfst komen er nieuwe decoratieve items naar de game, zodat je het eiland nog meer kunt aanpassen. Daarnast wordt ook het boerderijleven wat opgefrist. De roadmap is nog niet heel uitgebreid en dat heeft te maken met de feedback van de spelers. Aan de hand hiervan gaat de game nog meer updates krijgen. Zo wordt er op een later moment ook multiplayer toegevoegd.

Ikonei Island: An Earthlock Adventure verschijnt op 18 augustus als Early-Access titel op Steam. De game gaat ook verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?