Trailer: Indie-titels die vandaag naar de Switch komen

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2021 21:57

Nintendo Indie World Showcase heeft weer een hoop nieuwe games aangekondigd om naar uit te kijken. Daarnaast zijn er zeven titels aangekondigd die later op de dag al beschikbaar zijn.

De volgende zeven Nintendo Switch indie-titels worden vandaag nog uitgebracht: Necrobarista: Final Pour, Garden Story, Boyfriend: Dungeon en Axiom Verge 2, ISLAND: Console Edition, Slime Rancher: Plortable Edition en Curious Expedition 2

Necrobarista: Final Pour komt naar de Switch als een Director's Cut uitgave. Necrobarista is een visueel verhaal in een 3D-wereld, waarin je de game ervaart door middel van het houden van conversaties. De personages die erin voorkomen variëren van vaste café-klanten tot aan wezens uit het dodenrijk.

In Garden Story neem je de rol op van Guardian of The Grove, waarin jij de gemeenschap beschermt op een levendig eiland. Het eiland oogt schattig en kleurrijk, maar wordt ook bewoont door Rot, de monsters waar je het tegen op moet nemen. Doe er alles om de gemeenschap te herstellen van verzoeken aannemen van bewoners tot aan het oplossen van puzzels.

In Boyfriend Dungeon is een dating-simulatie game anders dan wat je gewend bent. In deze game gebruik je namelijk niet alleen je wapens om tegen monsters te vechten, maar versterk je ook je relatie met je wapen door met ze te gaan daten en conversaties aan te gaan.

Axiom Verge 2 is een prequel van Axiom Verge waarin een nieuwe held voor haar leven vecht tegen machines die haar menselijkheid wegneemt. De game speelt zich af in twee verbonden werelden: droom en nachtmerrie.

In ISLAND: Console Edition creëer je je droomeiland(en) in een minimalistische art-stijl. In deze strategische managementgame scoor je punten door het uitbouwen van je eiland, waarmee je weer nieuwe gebouwen ontgrendelt.

In Slime Rancher: Plortable Edition kruip je in de huid van een jonge agrariër die haar slimes, slijmachtige wezens, gebruikt om te overleven.

Curious Expedition 2 is een roguelike game dat zich afspeelt in de 19e eeuw, waarin je verschillende geheimen ontdekt tijdens je expedities.

Necrobarista: Final Pour, Garden Story, Boyfriend: Dungeon en Axiom Verge 2, ISLAND: Console Edition, Slime Rancher: Plortable Edition en Curious Expedition 2 zijn later op de dag beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Garden Story

Series

-

Uitgever

Rose City Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

11 augustus 2021

Ontwikkelaar

Picogram

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord