Infliction

  • Ontwikkelaar Caustic Reality
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Infliction: Extended Cut uitgesteld voor consoles

Infliction is een horror game uit 2018. Deze zomer werd er aangekondigd dat de game in 2019 zou verschijnen voor de consoles. Via een trailer heeft de uitgever laten weten dat Infliction: Extended Cut uitgesteld is en een nieuwe releasedatum heeft gekregen.

In Infliction kom je terecht in een verdoemd huis en moet je het familiedrama oplossen dat daar heeft plaats gevonden. Dit door het oplossen van puzzels en het verkrijgen van hints. Infliction: Extended Cut voegt hierbij een aantal elementen aan toe. Zo zijn er nieuwe eindes en brengt de New Game+ modus meer verdieping in het verhaal. Daarnaast zijn er nieuwe puzzels en een hogere moeilijkheidsgraad. De trailer gaat hierop in terwijl er enge scenes uit de game worden getoond.

Infliction: Extended Cut verschijnt op 20 februari 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?