Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Kao the Kangaroo

  • Ontwikkelaar Tate Multimedia
  • Eerste releasedatum 27 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Kao the Kangaroo releasedatum onthuld

De releasedatum van Kao the Kangaroo is officieel onthuld. In de nieuwe trailer komt de bekende Kangaroe dan ook direct in actie.

Kao the Kangaroo is een platformgame en het vierde deel in de serie. De eerdere delen verschenen tussen het jaar 2000 en 2005. Dit deel is dan ook een reboot van de serie en houdt vast aan de bekende basis. In dit deel moet Kao zijn zus terugvinden en achterhalen wat er is gebeurd met zijn vader. Nils was in zijn preview van Kao The Kangaroo nog niet overtuigt of de game uniek genoeg is, maar vond de game al wel vermakelijk. Met de terugkeer van de bekende kangoeroe ontbrak er alleen nog een releasedatum, maar ook dat is nu bekendgemaakt. Volgend maand kunnen fans er namelijk al mee aan de slag.

Kao The Kangaroo verschijnt op 27 mei voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series.

BRON Tate Multimedia

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?