Trailer: Kayak VR: Mirage komt naar PlayStation VR2

Geplaatst: 20 november 2022 17:45

Het is nog even wachten tot de lancering van de PlayStation VR2. Tot die tijd kunnen we ons alvast verheugen op welke games daarop te spelen zijn, inmiddels is Kayak VR: Mirage onthuld.

Kayak VR: Mirage is een simulatiegame waar de speler zich op een kajak begeeft vanuit eerstepersoonsperspectief. Als je altijd al op water hebt willen avonturieren middels een kajak, maar niet zit te wachten op de vervelende weersomstandigeden en de fysiek zware inspanning, dan is Kayak VR: Mirage wellicht iets voor jou. Al roeiend verken je mooie gebieden en kun je vergezeld worden door allerlei dieren. Je gaat door weer en wind op ontdekkingstocht. De game kan enerzijds competitief zijn door te racen tegen andere kajakkers. Anderzijds kun je juist tot rust komen door op een rustig tempo je over het water te begeven om te kunnen genieten van het uitzicht. De game is ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Better Than Life. De bedoeling is dat de game gelijktijdig lanceert met de PlayStation VR2, echter is nog geen officiële releasedatum gepland.

De PlayStation VR2 verschijnt op 22 februari 2023. Mocht je de game al eerder willen proberen, dat kan. Kayak VR: Mirage is al beschikbaar op Steam.

Bron: Better Than Life
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord