Final Fantasy IX

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 februari 2001
  • Platformen Pc , PlayStation , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Kijkje achter schermen bij productie Final Fantasy IX

Vandaag is er een video geplaatst die de mogelijkheid geeft om een kijkje achter de schermen te nemen bij de productie van Final Fantasy IX. Dat maakte Square Enix vandaag bekend.

Inside Final Fantasy IX, de naam van de video, vormt het eerste deel van een serie. Inside Final Fantasy IX neemt je mee tijdens de productie van de bekende Final Fantasy-games. In twintig minuten krijg je te zien hoe de game tot stand is gekomen. Ook zijn er interviews met artiesten en ontwikkelaars van de originele game uit 2000 te zien. Zo zie je onder andere producer Shinji Hashimoto in de video voorbij komen.

Wanneer het volgende deel van deze videoserie uitkomt is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?