Final Fantasy IX

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 februari 2001
  • Platformen Pc , PlayStation , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Final Fantasy 9 animatieserie in de maak

Het is mogelijk dat er een Final Fantasy 9 animatieserie in de maak is. Dit wordt beweert door de website Kidscreen.

Volgens Kidscreen komt er een Final Fantasy 9 animatieserie die mede door de Franse Cyber Group Studios wordt ontwikkeld. In samenwerking met Square Enix richten zij zich op een animatieserie voor kinderen van acht tot dertien jaar oud. Pierre Sissmann, CEO van Cyber Group Studios, laat weten dat het project zich nog in een vroege ontwikkelingsfase bevindt. Zo zijn ze nog bezig met het uitwerken van het project en willen ze pas aan het einde van dit jaar beginnen met de productie. Final Fantasy 9 is een game uit de Final Fantasy-reeks dat in 2001 werd uitgebracht. De game vertelt het verhaal van een dief die een prinses ontvoert en samen met zijn compagnons het koninkrijk probeert te redden van vijanden met kwaadaardige bedoelingen. Mocht je meer willen weten over de game, bekijk dan de video van Square Enix die je een kijkje geeft achter de schermen bij de productie van Final Fantasy 9. Onlangs heeft Square Enix Final Fantasy Pixel Remaster aangekondigd voor Steam en mobiele apparaten. Deze bundel bevat de remasters van Final Fantasy 1 tot en met 6.

onbekend

Square Enix heeft nog niets aangekondigd over een Final Fantasy 9 animatieserie. Het is dus nog even afwachten totdat we het gerucht kunnen bevestigen of ontkrachten.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?