Trailer: King of Fighters XV ontvangt DLC en cross-play

Geplaatst:

Je favoriete franchises van SNK komen bijeen! King of Fighters XV krijgt nieuwe DLC-personages, maar cross-play is ook onderweg.

Meerdere uitbreidingen voor King of Fighters XV zijn onthuld tijdens EVO. We krijgen ze te zien in een mooie overzichtstrailer. De Orichi-DLC is het eerste pakket en verschijnt op 8 augustus. Ja, dat is vandaag. Het andere pakket staat in teken van Samurai Shodown. Deze cross-over is niet de enige. Fatal Fury is bijvoorbeeld ook aanwezig. Losse personages worden toegevoegd in het nieuwe seizoen van King of Fighters XV. Cross-play is de kers op de taart. Deze functie wordt beschikbaar gemaakt voor alle platformen. Je moet echter nog even wachten, want cross-play staat op de planning voor 2023.

Bekijk hier onze review van King of Fighters XV.

King of Fighters XV is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series en PlayStation-consoles.

Bron: SNK
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The King of Fighters XV

Series

-

Uitgever

SNK Playmore

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord