Trailer: The King of Fighters 15 trapt gamescom af

Geplaatst:

De eerste officiële show van gamescom staat op het punt van starten en de voorpret in de vorm van een preshow is inmiddels begonnen. The King of Fighters 15 is namelijk de game die de show mag openen en dat doen ze dan ook meteen met een releasedatum.

The King of Fighters gaat al heel wat jaren mee en we zijn alweer toe aan een vijftiende deel in de serie. Dit deel bevat in totaal 39 vechtersbazen. Een groot deel van de cast kennen we al uit eerdere delen, maar uiteraard zien we ook nieuwkomers voorbijkomen. Als klapper op de vuurpijl krijgen we naast wat gameplay, ook nog eens een releasedatum!

The King of Fighters 15 verschijnt op 17 februari 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bron: gamescom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The King of Fighters XV

Series

-

Uitgever

SNK Playmore

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord