Trailer: Kirby gaat classic in Kirby's Return to Dreamland

Geplaatst:

Blijkbaar kunnen we geen genoeg krijgen van de pink puffball Kirby. De Nintendo mascotte schittert binnenkort namelijk wederom in een game op de Nintendo Switch, Kirby's Return to Dreamland Deluxe.

Mocht de naam van de game je bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Kirby's Return to Dreamland (ook wel bekend als Kirby's Adventure) is namelijk al eens verschenen op de Nintendo Wii. Deze deluxe uitvoering zorgt ervoor dat we met drie vrienden op bank de game volledig kunnen doorlopen. Alle vertrouwde copy vaardigheden zitten er weer in en er is zelfs een echte Mecha copy vaardigheid bijgekomen.

Kirby's Return to Dreamland Deluxe verschijnt op 24 februari 2023 voor Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby's Return to Dreamland Deluxe

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

HAL Laboratory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord