Kirby's Return to Dreamland Deluxe

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 24 februari 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Trailer Kirby's Return to Dream Land toont minigames

Een nieuwe trailer voor Kirby's Return to Dreamland Deluxe laat Merry Magoland zien. Dit is een pretpark waar je allerlei minigames kunt spelen.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe is een remaster van de originele titel voor de Wii die in 2011 uitkwam. Al wordt het bestempeld als een remaster, voor veel fans voelt het meer als een remake. Er worden namelijk veel nieuwe dingen toegevoegd aan de game. Zo krijgt Kirby meer mogelijkheden voor zijn kopie-vaardigheden. De motion controls die de game had voor de Wii worden nu omgezet in reguliere besturing en er zijn een aantal Quality of Life-veranderingen aangebracht in de game. In deze nieuwe trailer krijgen we Merry Magoland te zien, een nieuwe modus in de game die je allerlei minigames laat spelen met maximaal vier spelers. De nieuwe modus voelt een beetje aan als Mario Party en is dus een goede toevoeging aan de multiplayer voor Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe komt uit op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?