Trailer: Trailer Kirby's Return to Dream Land toont minigames

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2023 15:20

Een nieuwe trailer voor Kirby's Return to Dreamland Deluxe laat Merry Magoland zien. Dit is een pretpark waar je allerlei minigames kunt spelen.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe is een remaster van de originele titel voor de Wii die in 2011 uitkwam. Al wordt het bestempeld als een remaster, voor veel fans voelt het meer als een remake. Er worden namelijk veel nieuwe dingen toegevoegd aan de game. Zo krijgt Kirby meer mogelijkheden voor zijn kopie-vaardigheden. De motion controls die de game had voor de Wii worden nu omgezet in reguliere besturing en er zijn een aantal Quality of Life-veranderingen aangebracht in de game. In deze nieuwe trailer krijgen we Merry Magoland te zien, een nieuwe modus in de game die je allerlei minigames laat spelen met maximaal vier spelers. De nieuwe modus voelt een beetje aan als Mario Party en is dus een goede toevoeging aan de multiplayer voor Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe komt uit op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby's Return to Dreamland Deluxe

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

24 februari 2023

Ontwikkelaar

HAL Laboratory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord