Super Bomberman R 2

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Konami werkt aan Super Bomberman R 2

Konami liet van zichzelf horen tijdens de Nintendo Direct Mini. Ze kwamen met het nieuws dat er een nieuwe Bomberman-game aan komt.

Super Bomberman R 2 wordt de nieuwste entree in de bekende serie. In deze partygame is het de bedoeling dat jij je tegenstanders verslaat door middel van bommen. In Super Bomberman R 2 worden nieuwe gamemodi toegevoegd. Castle is hier een voorbeeld van. In deze modus sleutel je aan je eigen defensies, om zo de aanval te overleven. De verhaalmodus wordt uitgebreid met nieuwe boss battles, missies en meer. Tot slot is de wereld een battle royale-game rijker. In Super Bomberman R 2 kun je met 64 andere spelers het uitvechten, totdat er nog één bomberman blijft staan. Bekijk hier de eerste Super Bomberman R-game met Solid Snake als gast.

Super Bomberman R 2 is beschikbaar in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?